Tamara Joosten Hallo, mijn naam is Tamara Joosten en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in het kappersvak. Ik heb de opleiding Topstylist gevolgd aan het haarstylistencollege in Eindhoven. Na zeven jaar bij House of Henry's in Weert te hebben gewerkt ben ik in 2007 mijn eigen salon eerst aan huis begonnen. Daarnaast werkte ik bij Paul Jacobs Fashion waar ik mijn al aanwezige passie voor (heren)mode kon uitbreiden. Met taken als inkoop, styling van de winkel en etaleren was ik in mijn hum.
In 2014 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en begon ik in een winkelpand naast de Marskramer mijn kapsalon met damesmodezaak. Wat klein begon groeide in een jaar uit naar iets heel moois! Mijn droom was vanaf het begin uit te te breiden met jonge stoere herenmode. Vanaf april 2015 zijn wij werkzaam op onze nieuwe locatie in de Lindanusstraat te Nederweert en hebben wij de langverwachte herenmode en kindermode kunnen verwelkomen!
In augustus vorig jaar kwam de eerste stagiare en in oktober mijn eerste medewerker/kapster. Sinds januari kwam daar nog een kapster bij en afgelopen april werd ons team compleet gemaakt met een medewerker voor de winkel.
Zij stellen zich graag even aan u voor!
Miriam Trott Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Miriam Trott en ik ben 41 jaar. Ik ben getrouwd en een trotse moeder van mijn twee jongens Dean en Roman. Je zult me van donderdag tot en met zaterdag bij Today tegenkomen. Daar sta ik klaar om onze klanten advies te geven over de dames-, heren en kidscollectie. Mijn interesse gaat uit naar de mode en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben graag creatief bezig en heb dan ook al ruim twintig jaar ervaring in de modebranche. Samen met mijn collega's zal ik er voor zorgen dat u, van top tot teen, tevreden de deur uit gaat.
Jessica de Wit Hallo allemaal, graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jessica de Wit, 31 jaar, samenwonend en moeder van 2 kinderen. In 2003 heb ik mijn opleiding all-round kapper afgesloten aan het ROC te Eindhoven. Na de opleiding heb ik nog een tijdje op mijn stageplek gewerkt en heb ik nog een zwangerschap opgevangen. Vanaf 2004 heb ik 11 jaar een vaste baan gehad in een kapsalon, maar voor mij was t tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind t belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en zo samen tot een goed resultaat te komen.
Openingstijden
Maandag12:30 - 17:30 uur
Dinsdag9:30 - 17:30 uur
Woensdag9:30 - 17:30 uur
Donderdag9:30 - 17:30 uur
Vrijdag9:00 - 19:00 uur
Zaterdag9:00 - 16:00 uur